• Nou

Saltea superortopedica, FAMILIA ROBUSTO, plasa de arcuri tip Bonell, sistem de aerisire, ferma, 26cm grosime

Referinta:

1.500,00 RON
DIMENSIUNI SALTEA
Cantitate


Credit module TBI Bank 1.1.3

84.86 Lei x 24 rate

Vento

Fisa tehnica

Detalii pret afisat :
Transport Gratui Oriunde In Romania
Culori :
ALB
Garantie :
24 luni
Termen de livrare :
4-5 zile lucratoare
Asistenta / Comanda produs :
037 123 37 47
Numar Pachete :
1
Grosime Saltea
26
Fata vara-iarna
DA
Buton de aerisire
DA
Fermitate
Ferma
Husa detasabila
Nu

Salteaua super-ortopedica Robusto (inaltime 26cm) este construita pe baza de plasa de arcuri tip Bonell (confectionate din sarma de 2.2 mm si legate intre ele cu sarma de 1.4 mm), cu o inaltime de 14.5 cm, legate intre ele prin conectare elicoidala.

Pe ambele fete ale miezului elastic de arcuri, este capsat un strat de feltru (pasla adezivata si rigidizata 1000gr./mp), cu grad de elasticitate mare si lipit cate un strat de spuma poliuretanica cu o densitate mare  ( HR 36 kg/mc) si o grosime de 3 cm. Aceasta structura confera atat un grad de rezistenta in timp ridicat al saltelei, cat si elasticitatea saltelei la miscari pe toata suprafata sa, masa corporala distribuindu-se egal pe suprafata de contact

Patul de arcuri contine la interior pe toata lungimea saltelei 3 fasii din spuma poliuretanica (pentru dimensiunea 160×200), cu o densitate 23kg/mc, inaltime de 14.5 cm si grosime de 5 cm,  pentru a atenua efortul mecanic la suprafata de contact si a reduce uzura plasei de arcuri, rezultand un produs cu o durata de viata mare.

Marginile saltelei au in compozitie spuma poliuretanica densitate 23kg/mc, avand o inaltime de 14.5 cm si o grosime de 10 cm, rama de incasetare din otel de 2.4 mm, iar arcurile antilasare tip M (cate 3 bucati / fiecare latura), asigura o rezistenta sporita chiar si pe paturi fara margini de incasetare sau cu margini de incasetare joase (0-3cm). In plus aceasta saltea beneficiaza si de rama pentru incasetare din otel 3.5 mm, capsata pe marginea miezului elastic. Se elimina de la bun inceput posibilitatea ca produsul sa „se lase” pe margini chiar si in cazul in care patul nu are incasetare.

In zonele umerilor, tibiilor sau lombara, sunt inserati cilindri din burete in fiecare arc, pentru cresterea sustinerii corpului.

Aerisirea eficienta a saltelei este asigurata de materialul special dispus pe lateralele saltelei, prevenind astfel dezvoltarea microorganismelor in interiorul saltelei.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse vizualizate