Saltea superortopedica, FAMILIA OPTIMA, plasa de arcuri tip Bonell, sistem de aerisire, grosmie 23cm, fermitate medie

Referinta:

1.499,00 RON
DIMENSIUNI SALTEA
Cantitate


Credit module TBI Bank 1.1.3

84.81 Lei x 24 rate

Vento

Fisa tehnica

Detalii pret afisat :
Transport Gratui Oriunde In Romania
Garantie :
24 luni
Termen de livrare :
4-5 zile lucratoare
Numar Pachete :
1
Grosime Saltea
23cm

Salteaua super-ortopedica Optima (inaltime 23cm) este construita pe baza de plasa de arcuri tip Bonell (confectionate din sarma de 2.2 mm si legate intre ele cu sarma de 1.4 mm), cu o inaltime de 14.5 cm, legate intre ele prin conectare elicoidala.

Pe ambele fete ale miezului elastic de arcuri, sunt lipite un strat de feltru (pasla adezivata si rigidizata 1000g./mp), cu grad de elasticitate mare si un strat de spuma poliuretanica cu o densitate medie  (21 kg/mc) si o grosime de 3 cm. Aceasta structura confera atat un grad de rezistenta in timp ridicat al saltelei, cat si elasticitatea saltelei la miscari pe toata suprafata sa, masa corporala distribuindu-se egal pe suprafata de contact

Patul de arcuri contine la interior pe toata lungimea saltelei 3 fasii din spuma poliuretanica (pentru dimensiunea 160×200), cu o densitate 23kg/mc, inaltime de 14.5 cm si grosime de 5 cm,  pentru a atenua efortul mecanic la suprafata de contact si a reduce uzura plasei de arcuri, rezultand un produs cu o durata de viata mare.

Salteaua Optima Antiacaria beneficiaza de incasetare dubla prin marginea suplimentara de burete (din spuma poliuretanica cu o densitate de 23 kg/mc, inaltime de 14.5 cm si grosime de 10 cm), atat pe lungime cat si pe latime, asigurand o rezistenta sporita chiar si pe paturi fara margini de incasetare.

Aerisirea eficienta a saltelei este asigurata de catre materialul special dispus pe lateralele saltelei, prevenind astfel dezvoltarea microorganismelor in interiorul saltelei.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse vizualizate