Saltea SUPERORTOPEDICA ESCLUSIVO ROSE, 26cm grosime

Referinta:

Salteaua super-ortopedica Esclusivo Rose (inaltime 26 cm) castiga impotriva competitiei prin raportul calitate-pret excelent pentru gradul inalt de confort pe care il ofera utilizatorilor.

1.500,00 RON
DIMENSIUNI SALTEA
Cantitate


Credit module TBI Bank 1.1.3

84.86 Lei x 24 rate

Vento

Fisa tehnica

Detalii pret afisat :
Transport Gratui Oriunde In Romania
Garantie :
24 luni
Termen de livrare :
4-5 zile lucratoare
Numar Pachete :
1
Grosime Saltea
26cm

Salteaua super-ortopedica Esclusivo Rose este construita pe baza de plasa de arcuri tip Bonell (confectionate din sarma de 2.2 mm si legate intre ele cu sarma de 1.4 mm), cu o inaltime de 14.5 cm, legate intre ele prin conectare elicoidala. 

Pe ambele fete ale miezului elastic de arcuri, sunt lipite cate 2 straturi de feltru (pasla adezivata si rigidizata 1000gr./mp), cu grad de elasticitate mare si un strat de spuma poliuretanica cu o densitate medie  (21 kg/mc) si o grosime de 4 cm. Aceasta structura confera atat un grad de rezistenta in timp ridicat al saltelei, cat si elasticitatea saltelei la miscari pe toata suprafata sa, masa corporala distribuindu-se egal pe suprafata de contact

Patul de arcuri contine la interior pe toata lungimea saltelei 3 fasii din spuma poliuretanica (pentru dimensiunea 160x200), cu o densitate 23kg/mc, inaltime de 14.5 cm si grosime de 5 cm,  pentru a atenua efortul mecanic la suprafata de contact si a reduce uzura plasei de arcuri, rezultand un produs cu o durata de viata mare.

Salteaua Esclusivo este intarita cu o margine suplimentara de burete (din spuma poliuretanica cu o densitate de 23 kg/mc, inaltime de 14.5 cm si grosime de 10 cm), atat pe lungime cat si pe latime, asigurand o rezistenta sporita chiar si pe paturi fara margini de incasetare.

Fetele si lateralele saltelei sunt imbracate in textil tip Tricot desing special cu densitate 300 gr/mp,  matlasat cu vatelina de 300 g/mp si TNT pe ambele parti. Material certificat cu standardul  OEKO TEX 100, cel mai inalt standard sanitar in industria textilelor.

Cei patru butoni de aerisire permit saltelei aerisirea si mentinerea igienei pe timp indelungat.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse vizualizate