Saltea POCKET SPRING SPIRALI 160 x 200 cm

Referinta:

Salteaua Spirali (29 cm) foloseste tehnologia arcurilor impachetate individual ("Pocket Spring"), pentru a oferi un grad inalt de elasticitate si confort, pentru o perioada indelungata de timp. 

1.499,00 RON
Cantitate


Credit module TBI Bank 1.1.3

84.81 Lei x 24 rate

Vento

Fisa tehnica

Detalii pret afisat :
Transport Gratui Oriunde In Romania
Dimensiuni :
160 x 200 x 29 cm
Garantie :
12 luni
Termen de livrare :
2-3 zile lucratoare
Asistenta / Comanda produs :
037 123 37 47
Numar Pachete :
1

Salteaua Spirali  este recomandata daca:

 • vrei o saltea foarte rezistenta (indice de durabilitate 4.5/5);
 • cauti o saltea tehnica si de calitate premium, care sa-ti ofere un somn de vis;
 • ai nevoie de o saltea elastica-foarte elastica (indice de elasticitate 4/5), care sa te ajute sa te relaxezi total si sa reduca punctele de presiune in zonele de contact (bazin, umeri, gat, tibii etc.);
 • cauti o saltea care sa te ajute sa ai un somn linistit, indiferent de miscarile partenerului de somn (grad de independenta la miscare maximal);
 • cauti o saltea cu o aerisire extrem de eficienta: lateralele saltelei sunt realizate cu ajutorul unei bande de aerisire 3D Mesh, ce permite aerisirea eficienta a saltelei, prevenind astfel  dezvoltarea microorganismelor in interiorul saltelei si mentinerea igienei pe timp indelungat;
 • cauti o saltea usor de intretinut: salteaua dispune de o husa detasabila cu fermoar pe trei laturi, confectionata din material tip Tricot (certificat cu standardul  OEKO TEX 100, cel mai inalt standard sanitar in industria textilelor), material cu tratament Silver Care;
 • cauti o saltea cu confort termic ridicat.

Caracteristici tehnice: 

 • Miezul elastic al saltelei Spirali  (inaltime 29 cm)  este realizat din arcuri impachetate individual, in material netesut (de aici denumirea ‘Pocket Spring’), permitand fiecarui arc sa actioneze independent, in functie de masa corporala si gradul de presiune aplicat. Astfel, beneficiati de un somn  linistit, indiferent de miscarile partenerului.
 • Saltelele Spirali au un numar de 248 de arcuri/mp si, datorita independentei fiecaruia, aceste saltele isi mentin proprietatile o perioada  indelungata de timp, durata de viata medie a unei saltele fiind de aproximativ 10 ani.
 • In plus, miezul de arcuri este acoperit cu un strat de placi din spuma poliuretanica, densitate medie 21 kg/mc, grosime de 3 cm, pentru a oferi o elasticitate ridicata saltelei la presiunile aplicate, masa corporala distribuindu-se egal pe suprafata de contact.
 • Salteaua are margini de incasetare din spuma poliuretanica cu o densitate de 23 kg/mc si grosime de 10 cm, cu rol anti-lasare, atat pe lungime cat si pe latime, asigurand o rezistenta sporita chiar si pe paturi fara margini de incasetare.
 • Husa detasabila cu fermoar pe trei laturi, realizata din material tip Tricot, matlasat cu vatelina de 300 g/mp si TNT pe ambele parti (material certificat cu standardul  OEKO TEX 100, cel mai inalt standard sanitar in industria textilelor), permite o intretinere facila a saltelei si in plus, beneficiaza de tratament Silver (argint).
 • Lateralele saltelei sunt realizate cu ajutorul unei bande de aerisire 3D Mesh, ce permite aerisirea eficienta a saltelei, prevenind astfel dezvoltarea microorganismelor in interiorul saltelei.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse vizualizate