Filtrare dupa

Mobila Office

Mobila office

Biroul si mobilierul pentru birou sunt elemente importante care completeaza imaginea de ansamblu, in special cand spatiul de lucru se afla la domiciliu. Pentru ca nu toate locuintele sunt prevazute cu zone care sa faca o delimitare clara intre zona de lucru si camera de dormit sau living este important ca mobilierul introdus sa fie ales cu mare atentie pentru a se asigura un echilibru perfect.

 

Cand vine vorba de zona de lucru biroul si scaunul sunt elemente indispensabile, ce permit realizarea sarcinilor zilnice in cele mai bune conditii. Pentru a usura sarcina de a descoperi mobila pentru birou perfecta Vento vine cu solutii bine adaptate acestor necesitati.

 

Vento -  mobilier office adaptat pentru a mentine pozitia corporala corecta

Fie ca vine vorba de efectuarea temelor, fie ca trebuie folosit pentru realizarea sarcinilor de lucru, biroul si scaunul trebuie sa fie ergonomice, sa asigure o pozitie corporala corecta in timpul lucrului. Chiar daca este utilizat doar doua ore zilnic, mobilierul office trebuie sa detina inaltimea si adancimea corespunzatoare, care sa permita pozitionarea corecta a coatelor, umerilor, a coloanei vertebrale si a picioarelor.

 

Odata cu inceperea activitatilor scolare copii petrec mai mult timp in fata biroului, pentru realizarea sarcinilor zilnice, insa multi dintre elevi folosesc aceasta zona si pentru activitati de divertismente, deci biroul perfect trebuie sa detina zone speciale pentru laptop, desktop sau alte sisteme moderne de entertainment.  Birourile ce poarta amprenta Vento sunt menite sa asigure experiente placute de lucru, indiferent de natura sarcinilor efectuate.

 

Designul minimalist si dimensiunile perfect ajustate sunt caracteristici apreciate la mobila office importata de Vento ce permit folosirea indelungata fara a resimti oboseala fizica si psihica ce se instaleaza de obicei in timpul lucrului.

 

Birouri Vento design simplu, compartimentare exceptionala

Compartimentarea mobilierului pentru birou este o constanta importanta ce trebuie luata in seama, pentru ca acest detaliu influenteaza in mod direct modul de utilizare. Un birou bine impartit este unul bine organizat, deci sarcinile zilnice se deruleaza mai simplu, cum mai multa placere. Temele zilnice nu sunt o povara cand lucrurile sunt corect organizate iar activitatea de birou nu mai pare monotona. Elemente aparent banale precum rafturi, sertare si nise pentru tastaturi sunt esentiale cand vine vorba de ordonarea sistematica a lucrurilor.

 

 

Designul simplu al corpurilor si liniile fluide, fac ca piesele Vento sa poate fi integrate cu usurinta in orice incapere, indiferent de stilul acestora. Culorile calde, prietenoase sunt detalii care ofera un plus de placere in timpul utilizarii. Nuantele propuse sunt menite sa creeze un spatiu de lucru linistit, care sa permita instalarea starii de concentrare.

 

Mobila pentru birou calitate superioara, costuri reduse

Mobila pentru birou propusa de Vento este practica, ajuta la eficientizarea sarcinilor zilnice si vine cu caracteristici deosebite din punct de vedere calitativ. Palul folosit pentru obtinerea birourilor este gros, dur corect prelucrat, fapt ce permite folosirea indelungata. Modelele recomandate au finisaje premium si pot fi curatate cu usurinta indiferent de gradul de murdarie. Isi pastreaza aspectul impecabil multi ani chiar si in conditii de de folosire intensa, pot fi curatate cu solutii delicate si carpe moi, datorita finisajelor de calitate.

 

Canturile perfecte, elementele de inchidere si deschidere asigura o experiente inedita in timpul folosirii. Birourile recomandate pot fi asamblate cu usurinta de persoanele mai putin familiarizate cu astfel de activitati. Fiecare piesa vine insotita de instructiuni precise, clare ce transforma montarea pieselor in construirea unui lego.

Asiguram transportul gratuit pentru piesele de mobilier office, in toata Romania!

Mobila Office

Mobila Office

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Filtre active

Setari cookie-uri