Filtrare dupa

Mese si Scaune

Mese si scaune ieftine - Calitate premium!

Mesele si scaunele sunt piese de mobilier nelipsite din locuinta, fie ca sunt situate in bucatarie si folosite pentru servirea mancarurilor, fie ca sunt asezate in camera de zi si utilizate pentru servirea ceaiului sau a cafelei, sunt elemente ce nu lipsesc din casele traditionale romanesti. Scaunele completeaza perfect ansamblu de servire a mesei, decorul din zonele amenajate cu bar sau mobilierul office. In functie de design, culoare, materiale mesele si scaunele pot fi considerate adevarate elemente decorative.

 

Mese Vento - mobilier practic pentru locuinte moderne

In colectia Vento pot fi descoperite o gama variata de mese si scaune ieftine care sa completeze perfect stilul incaperilor si sa asigure echilibrul in locuinta. Modele propuse pot fi integrate cu usurinta atat in locuintele spatioase cat si in cele limitate din acest punct de vedere.  

 

Mesele pentru bucatarie sunt create pentru a desavarsi aspectul incaperii si pentru a permite savurarea meselor de familie in cele mai bune conditii. Dimensiunile variate, formele numeroase si materiale de calitate propuse sunt cateva aspecte ce trebuie luate in seama cand trebuie aleasa mobila pentru bucatarie. Blaturile rezistente la uzura  intensa si temperaturi ridicate si picioarele confectionate din materiale cu aspect modern, fac ca mesele de bucatarie Vento sa fie deopotriva piese utile si estetice.

 

Realizate din materiale de foarte buna calitate, mesele pentru bucatarie importate de Vento pot fi utilizate in cele mai bune conditii pentru mult timp.

 

Mesele pentru cafea sunt corpuri delicate ce ofera farmec livingurilor in care sunt expuse, realizate din pal, lemn sau sticla, intaresc stilul si linia estetica a incaperii. Paleta variata de culori si materiala propuse in catalog sunt detalii cheie care fac ca alegerea piesei perfecte sa fie o sarcina confortabila usor de realizat. Livingurile moderne pot fi armonizate cu mese pentru cafea rotunde cu blat din sticla si elemente metalice, pe cand cele decorate in stil minimalist pot fi completate cu mese simple din pal.

 

Cand vine vorba de finisaje, trebuie mentionat ca mesele Vento fac fata celor mai exigente cerinte. Atat corpurile pentru bucatarie cat si cele pentru cafea au detalii bine definite, sofisticate ce le confera un plus de rafinament.

 

Scaune Vento - elemente cheie ce sporesc confortul

Scaunele propuse de Vento sunt create pentru a spori confortul, pentru a fi utilizate cu placere. Realizate din materiale de inalta calitate, cu aspecte modern si finisaje impecabile pot completa atat locuintele decorate in stil minimalist, cat si pe cele moderne sau amenajate in stil clasic. Paleta cromatica diversa si numeroasele tipuri de materiale folosite, fac ca alegerea scaunelor pentru bucatarie perfecte sa fie o sarcina confortabila chiar si pentru cei mai exigenti dintre consumatori.

 

Scaunele pentru bar aduc dinamism locuintelor cu zone de relaxare open space. Discutiile devin mai incitante cand se desfasoara in jurul barului, iar scaunele Vento devin in astfel de situatii ambasadoare in materie de stil si bungust. Materialele folosite pentru realizarea scaunelor sunt de cea mai buna calitate, iar acest aspect este detaliul cheie pentru utilizare indelungata, fara efort. Culorile puternice transmit energii vibrante incaperilor dominate de elemente moderne, pe cand cele naturale asigura echilibru cromatic si o atmosfera prietenoasa.

 

Vento, solutii convenabile pentru orice situatie

Trebuie tinut seama ca achizitionarea de mobila presupune investitii substantiale, de aceea Vento vine cu solutii convenabile care sa poata fi acoperite chiar si cu bugete limitate. Mesele si scaunele propuse sunt ieftine si calitative, rezistente cu aspect impecabil si pot fi usor integrate in locuintele urbane, mai putin spatioase, dar si in cele rurale prevazute cu incaperi generoase.

Transportul pentru mese si scaune este gratuit in Romania.

Mese si Scaune

Mese si Scaune

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Setari cookie-uri