Filtrare dupa

Fotolii

Fotolii Ieftine de la Vento!

Fotoliul este unul dintre accesoriile care ajuta la obtinerea unui spatiu de confort relaxant, este unul dintre elementele care ajuta la personalizarea incaperilor din locuinta. In plus aceste piese complexe sunt esentiale din punct de vedere al utilitatii pentru ca permit obtinerea unor spatii generoase de dormit.

 

Pentru ca este un accesoriu foarte versatil, fotoliul isi gaseste cu usurinta locul in camera de zi, in dormitor, pe terasa si chiar in bucatarie sau hol. Acesta constituie un element estetic valoros care ajuta la desavarsirea stilului din locuinta.

 

Fotoliile Vento sunt piese cu adevarat exceptionale, pentru ca pot fi integrate cu usurinta in incaperile spatioase dar si in cele mai mici. Liniile placute propuse de designeri, culorile neutre, imprimeurile discrete si finisajele rafinate fac ca aceste corpuri sa ofere locuintei aerul elegant mult dorit. Fie ca incaperile sunt decorate in stil modern, cu elemente futuriste, fie ca sunt decorate cu motive traditionale si clasice, modelele propuse sunt ideale.

 

Fotolii ieftine extensibile Vento confort in orice situatie

Primul si cel mai important aspect ce trebuie urmarit cand vine vorba de un fotoliu este gradul de confort pe care il ofera. Un model confortabil poate satisface cu succes sarcina principala pentru care este creat: de relaxare. Fotoliile Vento sunt concepute pentru a oferi confort, pozitie corporala corecta ce favorizeaza buna circulatie a sangelui si relaxare musculara. Atat modelele fixe, cat si cele extensibile sunt realizate pentru a produce placere, pentru a oferi starea de confort dorita dupa o zi obositoare de munca.

 

Modele extensibile sunt prevazute cu elemente care asigura spatiu generos pentru a beneficia de somn de calitate, pot fi folosite pentru a gazdui oaspetii neasteptati.

 

Sezuturile, spatarele si cotierele sunt confectionate din materiale de calitate, sunt usor rigide si in acelasi timp pufoase, astfel ca ofera senzatii placute la atingere.

 

Vento fotolii realizate pentru a spori starea de bine

Modele Vento sunt realizate de producatori consacrati care nu fac compromisuri cand vine vorba de calitate, de aceea sunt rezistente si pot fi utilizate mult timp. In fapt cumpararea acestor fotolii poate fi considerata o investitie valoroasa pe termen lung.

 

Cadrele confectionate din materiale de inalta calitate confera robustete, deci acestea pot fi mutate cu usurinta dintr-un loc in altul, fara a suferi modificari din pricina manevrelor repetate, dealtfel pot sustine cu usurinta sarcini ridicate, deci nu isi modifica aspectul chiar daca sunt folosite de persoane cu greutate mare.

 

Sistemele de extensie propuse sunt impresionante datorita flexibilitatii si a posibilitatilor numeroase de manevrare pe care le ofera. Aceste nu sunt afectate de operatiunile de intindere si inchidere repetate, fapt pentru care pot fi folosite in cele mai bune conditii timp indelungat.

 

Exteriorul este realizat doar din materiale de foarte buna calitate deci exploatarea acestora se poate realiza in cele mai bune conditii. Pielea ecologica propusa este detaliul cheie care permit mentinerea aspectului de  nou pentru mult timp. Materialele textile au culori neutre fapt ce pastreaza deoparte murdaria. Petele aparent persistente ce apar in numeroase situatii accidental pot fi indepartate  cu usurinta cu produse speciale pentru tapiterii.

 

Fotolii la pret redus de la Vento, solutii accesibile pentru orice buget

Caracteristicile deosebite ale modelelor propuse de Vento nu sunt costisitoare, de aceea fiecare piesa poate fi achizitionata cu pretul corect. In realizarea fotoliilor sunt folosite materiale de foarte buna calitate, tehnologie moderna de prelucrare a materiei prime si pasiune, de aceea vin cu aspect estetic impresionant. Cu toate ca vindem cele mai ieftine fotolii, calitate ramane preocuparea principala. Oferim transportul gratuit in toata tara, si plata rambus, la primirea fotoliului.

 

Fotolii

Fotolii

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active