Saltea cu sistem de aerisire, Exclusivo Memory Aloe Vera, spuma poliuretanica cu memorie, tratata cu aloe vera, fermitate medie

Referinta:

Salteaua super-ortopedica Esclusivo (inaltime 30 cm) castiga impotriva competitiei prin raportul calitate-pret excelent pentru gradul inalt de confort pe care il ofera utilizatorilor.

1.399,00 RON
DIMENSIUNI SALTEA
Cantitate


Credit module TBI Bank 1.1.3

79.73 Lei x 24 rate

Vento

Fisa tehnica

Detalii pret afisat :
Transport Gratui Oriunde In Romania
Garantie :
24 luni
Termen de livrare :
3-5 zile lucratoare
Asistenta / Comanda produs :
037 123 37 47
Numar Pachete :
1

Salteaua super-ortopedica Esclusivo Memory Aloe Vera este construita pe baza de plasa de arcuri tip Bonell (confectionate din sarma de 2.2 mm si legate intre ele cu sarma de 1.4 mm), cu o inaltime de 15 cm, legate intre ele prin conectare elicoidala

Pe fetetele  miezului elastic de arcuri, sunt lipite  2 straturi de feltru (pasla adezivata si rigidizata 1000gr./mp) pe partea dura si un strat de feltru pe partea moale cu memory. Gradul de elasticitate mare este asigurat de un strat de spuma poliuretanica Memory 3 cm grosime  adaugat peste un alt strat de 3 cm spuma densitate 21 kg/mc dar si de stratul cu densitate medie  (21 kg/mc) cu o grosime de 4 cm pe partea ferma. Aceasta structura confera atat un grad de rezistenta in timp ridicat al saltelei, cat si elasticitatea saltelei la miscari pe toata suprafata sa, masa corporala distribuindu-se egal pe suprafata de contact

Patul de arcuri contine la interior pe toata lungimea saltelei 3 fasii din spuma poliuretanica (pentru dimensiunea 160x200), cu o densitate 23kg/mc, inaltime de 15 cm si grosime de 5 cm,  pentru a atenua efortul mecanic la suprafata de contact si a reduce uzura plasei de arcuri, rezultand un produs cu o durata de viata mare.

Salteaua Esclusivo Memory Aloe Vera este intarita cu o margine suplimentara de burete (din spuma poliuretanica cu o densitate de 23 kg/mc, inaltime de 15 cm si grosime de 10 cm), atat pe lungime cat si pe latime, asigurand o rezistenta sporita chiar si pe paturi fara margini de incasetare.

Miezul saltelei este invelit intr-o husa cu fermoar din material Aloe Vera matlasat pe vatelina de 300 g/mp si TNT pe ambele parti. Materialul este certificat cu standardul  OEKO TEX 100, cel mai inalt standard sanitar in industria textilelor.

Aerisirea se asigura pe intraga suprafata laterala prin banda de 3D Mesh  ce permite saltelei  mentinerea igienei pe timp indelungat.

16 alte produse in aceeasi categorie:

Produse vizualizate