Esti in cautare de mobila in Timisoara? Atunci te afli in locul potrivit. Magazinul Vento livreaza gratuit in toata tara, cu plata ramburs. Daca esti din Timisoara te-ai plictisit de vechiul tau mobilier, Vento iti pune la dispozitie mobila in Timisoara la preturi avantajoase. Indiferent ca esti in cautare de mobila pentru lving, pentru dormitor sau pentru bucatarie, aici vei gasi tot ceea ce ai nevoie la preturi imbatabile. Mobila pentru Timisoara este comercializata de Vento si respecta cel mai inalt standard de calitate, bucurandu-se si de garantia oferita de noi pe o perioada de doisprezece luni. Magazinul Vento ofera schite de montaj pentru toate produsele de mobila in Timisoara.

Daca ai cautat mobila dormitor Timisoara, noi iti punem la dispozitie oferte pentru mobila de dormitor, incluzand : paturi, dulapuri, noptiere si comode, la preturi de nerefuzat si calitate fara competitie. Noi iti recomandam dormitorul Irena la 2330 RON, compus dintr-un pat, un sifonier si doua noptiere. Cromatica dormitorului Irena, wenge+alb il face potrivit pentru orice spatiu, si usor de integrat intr-o atmosfera calda si primitoare. Realizat din PAL de 16 mm, dormitorul Irena reprezinta achizitia potrivita atunci cauti mobila de dormitor in Timisoara. Mobila de dormitor pentru Timisoara beneficiaza de livrare gratuita.

Vrei mobila living Timisoara? Uita-te peste gama noastra de mobila living pentru Timisoara. Bucura-te de reducerea la mese pentru living, de calitatea etajerelor si de versatilitatea dulapurilor pentru living. Daca iti doresti mobila de living in Timisoara nu mai sta pe ganduri. Comada acum si profita de avantajele pe care ti le ofera magazinul Vento. Iti recomandam mobila pentru living Brussels in valoare de 1690 RON. Este un produs inedit si o alegere ideala pentru cei care prefera rafinamentul. Daca vrei sa creezi un design clasic, indreapta-ti atentia spre livingul Brussels II.

Daca ai cautat mobila bucatarie Timisoara, magazinul Vento iti ofera tot ce este necesar. Aici vei gasi: bucatarii complete, corpuri de bucatarie, mese pentru bucatarie si scaune de bucatarie, la preturi grozave. De exemplu, bucataria pe colt Kety 170x240 la pretul de 1963,50 RON se va integra perfect in bucataria ta si te va ajuta sa ocupi intr-un mod util spatiul care este de prisos. Daca ai o bucatarie mai redusa ca dimensiuni, bucataria Kety 110 cm in valoare de 573,52 RON este solutia pentru mobila de bucatarie in Timisoara. Mobila de bucatarie pentru Timisoara este realizata dupa cel mai inalt standard de calitate, de care te vei bucura impreuna cu cei dragi.