Ai cautat mobila Iasi? Vento iti promite mobila in Iasi la preturi imbatabile si calitate superioara. Avem multe tipuri de mobilier pentru tine, toate realizate cu maiestrie si dragoste pentru estetic.

Cauti mobila dormitor Iasi? Colectia noastra de dormitoare in Iasi te va surprinde placut. Iti putem oferi dormitoare clasice, moderne, extravagante, sau poti gasi un dormitor care sa aiba toate aceste calitati. Daca vrei un stil clasic in spatiul tau, uita-te la dormitorul Rein in valoare de 1690 RON. Pentru iubitorii stilului contemporan, Vento a pregatit dormitorul Ghaltea la 3649 RON, iar daca extravaganta te defineste cauta dormitorul Wave la 6500 RON. Indiferent ce mobila pentru dormitor in Iasi vei alege din colectia noastra, magazinul Vento iti ofera garantia mobilierului timp de doisprezece luni.

Ai nevoie de mobila living Iasi? Ne bucuram ca esti pe site-ul nostru si iti prezentam mobila de living pentru Iasi la preturi accesibila si calitate garantata. Livinguri ca Nora, San Marino si Romeo asteapta sa iti defineasca sufrageria. In magazinul Vento vei gasi livinguri complete pentru Iasi dar si piese de mobilier individuale pentru living. Nu mai sta pe ganduri, comanda acum si bucura-te de mobila noastra pentru living in Iasi.

Iti trebuie mobila bucatarie Iasi? Navigheaza printre bucatariile, scaunele, coltarele, mesele, blaturile si corpurile noastre pentru mobila de bucatarie in Iasi. Te asteapta promotii atractive la mobilier de calitate cu design inedit. Noi incercam sa te ajutam in a te decide, de aceea Vento recomanda bucataria Alice 200 cm la 1150 RON. Bucataria Alice 200 cm iti ofera spatiul de depozitare necesar fara a ocupa mult spatiu. Daca vrei sa iti creezi propriul design de bucatarie, coltarul de bucatarie Alexandra 160x120 in valoare de 929 RON, masa de bucatarie extensibila Monika la 399 RON si corpul superior Kety M17 la 90 de RON, reprezinta primul pas in crearea bucatariei tale unice. Daca vrei mobilier de calitate si accesibil pentru mobila de bucatarie in Iasi, magazinul Vento iti ofera tot ce ai nevoie.