Esti in cautare de mobila in Calarasi? Te aflli in locul potrivit. Magazinul Vento livreaza gratuit mobila in Calarasi, cu plat ramburs sau online prin card bancar. Daca esti din Calarasi si ai nevoie de mobila, noi iti punem la dispozitie mobilier in zona ta, la preturi avantajoase si calitate indiscutabila. Avem mobila de bucatarie, de dormitor, de living, pentru hol, sau mobila office, toate in magazinul nostru. Livrare din stoc in 2-4 zile lucratoare exact in fata casei tale din Calarasi. Nu asiguram montajul, dar iti oferim schite complete de montaj si toate elementele necesare montarii.

Daca ai cautat mobila dormitor Calarasi, magazinul Vento are pentru tine oferte la mobila de dormitor, incluzand: paturi, dulapuri, noptiere si comode, toate la preturi de nerefuzat. Iti recomandam dormitorul Irena la 2330 RON, alcatuit dintr-un pat, un sifonier si doua noptiere. Cromatica wenge+alb face acest dormitor ideal pentru orice design, oferindu-ti posibilitatea unei atmosfere calde si primitoare. Este realizat din PAL de 16 mm. Mobila de dormitor in Calarasi beneficiaza de livrare gratuita. Vei plati doar produsele comandate.

Ai cautat mobila living Calarasi? Iti oferim un catalog variat de mobila pentru living cu livrarea gratuita in Calarasi. Profita de reducerile noastre la mese pentru living, de calitatea etajerelor si de functionalitatea dulapurilor pentru living. Nu mai sta pe ganduri, schimba-ti mobila de living acum. Iti recomandam livingul Brussels in valoare de 1690 RON. Este un living cu aspect placut si o alegere buna pentru cei care prefera rafinamentul. Pentru un design clasic poti alege livingul Brussels II.

Ai nevoie de mobila bucatarie Calarasi? Magazinul Vento are tot ce iti trebuie. La noi gasesti bucatarii complete, corpuri si blaturi de bucatarie, precum si mese sau scaunde de bucatarie. Avem preturi bune si punem accent pe caliatea produselor. Bucataria pe colt Kety are pretul de 1963,50 RON si te ajuta sa ocupi util spatiul care prisoseste. Daca ai un spatiu mai redus ca dimensiuni, avem bucataria Kety 110 cm. La noi gasesti mobila de bucatarie pentru Calarasi realizata dupa cel mai inalt standard de calitate. Comanda acum si convinge-te!