Cauti mobila in Craiova? Esti in locul potrivit. Magazinul Vento livreaza mobila in Craiova, cu plata ramburs sau online prin card bancar. Daca esti din Craiova si doresti o schimbare in locuinta, Vento iti pune la dispozitie mobila la preturi fara concurenta. Ai cautat mobila de living in Craiova? In magazinul Vento gasesti tot ce ai nevoie, la preturi avantajoase. Mobila in Craiova este comercializata de Vento si impune cel mai inalt standard de calitate. Vei primi garantie pentru mobilier timp de doisprezece luni. Daca te intrebi cum te vei descurca la asamblarea pieselor de mobilier, magazinul Vento iti ofera schite de montaj, concrete si detaliate, pentru orice tip de mobila in Craiova.

https://mobilavento.ro/12-mobila-living

Daca ai cautat mobila dormitor Craiova, Vento iti pune la dispozitie oferte pentru mobila de dormitor, de exemplu: paturi, noptiere si comode, dulapuri, la preturi excelente si calitate garantata. Ai vazut deja dormitorul Arli la 1310 RON? Daca nu, acum este momentul sa te orientezi spre acest tip de dormitor, care intruneste toata conditiile necesare unui spatiu de odihna. Dormitorul Arli contine un pat, un sifonier cu spatii generoase de depozitare si doua comode. Cromatica si design-ul dormitorului Arli il recomanda potrivit pentru orice tip de spatiu, este simplu de intergrat si creeaza o atmosfera calda, primitoare, atmosfera de acasa. PAL-ul de 16 mm face ca dormitorul Arli sa devina cea mai potrivita achizitie atunci cand esti in cautare de mobila dormitor in Craiova. Si nu uita, livrarea este gratuita!

Ai spus mobila living Craiova? Ok! Uita-te peste gama de mobila living pentru Craiova din magazinul Vento. Vei gasi reduceri si oferte la mesele pentru living, etajere versatile si calitative, precum si dulapuri pentru living compartimentate exact pe gustul tau. Ia ca exemplu livingul Ankona, perfect pentru o locuinta moderna fara investitii financiare prea mari. In pretul de 899 RON vei primi un living extravagant, care devine rapid piesa de rezistenta in locuinta ta. Vechea bucatarie s-a demodat si acum esti in cautare de mobila bucatarie Craiova? Vento este aici pentru tine. Gasesti in magazinul Vento bucatarii complete, corpuri de bucatarie, mese si scaune, la preturi potrivite oricarui buzunar. Priveste la bucataria Kety 170x240, in valoare de 1963,50 RON, care se potriveste perfect bucatariei tale si care are rolul de a-ti ocupa util spatiul care nu este necesar. Desigur, pentru un spatiu redus, alege bucataria Kety 110 cm, cu aceleasi calitati, dar limitate pentru libertatea de miscafre necesara in bucatarie.