Cauti mobila Focsani? Daca esti din Focsani si ai nevoie de mobila, magazinul Vento livreaza gratuit mobila in Focsani, cu plata ramburs sau online prin card bancar. Iti oferim si garantie pentru mobilier pe o perioada de doisprezece luni. Iti stam la dispozitie cu mobila de living, de dormitor, de bucatarie, mobila hol sau mobila office. Avem si coltare, canapele, fotolii, mese, scaune, dulapuri, sifoniere si saltele exact pe dimensiunile patului ales.

Ai cautat mobila dormitor Focsani? Magazinul Vento are ceea ce iti trebuie pentru dormitorul tau. Uita-te in catalogul nostru de mobilier dormitor si alege ceea ce te avantajeaza. Avem pentru tine mobila ieftina si de calitate, livrare gratuita in Focsani si garantie doisprezece luni. Gasesti la noi dormitoare complete, paturi, sifoniere, comode si noptiere. Tot de la noi poti achizitiona si saltele. Iti putem recomanda dormitorul Sani, cu un design placut si armonios, perfect pentru un somn odihnitor. Poti alege si piese individuale de dormior, si sa iti creezi un dormitor in propriul stil. De exempl, poti alege patul Ashley, dulapul Irena si comoda Polly.

Iti trebuie mobila living Focsani? Noi avem mobila pentru living, cu livrare gratuita in Focsani. Alege ceea ce te reprezinta din mobilierul nostru de living, comanda online si plateste ramburs sau online prin card bancar. Iti propunem livinguri complete, mobila individuala pentru living, dar si canapele, coltare, fotolii si mese de sufragerie. Uita-te la livingul Kara in valoare de 930 RON. Este un living cu posibiliati multiple de integrare, datorita stilului sau se potriveste in aproape orice decor. Daca esti adeptul amenajarilor ultramoderne, livingul Toledo este perfect pentru tine. Avem mobila ieftina, de calitate, reduceri si promotii pentru tine.

Ai nevoie de mobila bucatarie Focsani? Uita-te in catalogul nostru de mobilier pentru bucatarie. Avem mobila ieftina, de calitate, totul doar in magazinul Vento. Chiar daca, uneori, alegerea mobilierului de bucatarie este dificila, la noi gasesti tot ce ai nevoie pentru bucataria ta. Iti propunem bucatarii complete, blaturi si corpuri de bucatarie, precum si mese, scaune si coltare de bucatarie. Avem bucatarii in multe stiluri si dimensiuni, cu finisaje impecabile pana la ultimul detaliu. De exemplu, bucataria Moka la pretul de 1225 RON. Este o bucatarie in stil clasic, dar are si trasaturi si posibilitati de integrare intr-un spatiu contemporan.